- Terkut Paperiinasta -

villasukat. iltapuuro. hymy. pikkulinnun laulu. tihkusade. peltomaisema. perhe. yrittäjä. villapusero. luonto. koulunkäynninohjaaja. käsityö. usva. ystävät. männynkäpy. kotoilu. kirjoittaminen. nuotio. kukkaniitty. arki. vaateompelija. metsäpolku. ystävällisyys. teekuppi. puron liplatus. kiitollisuus

Sanoja minusta, Paperiinan perustajasta, joka kotoilee villasukissa lähes vuodenajasta toiseen, käpertyy usein tuntitolkulla neulepuikkojen taikka tarinoidensa keskelle, ja löytää kauneutta pienistäkin elämän hetkistä. 

Jos joku kysyisi, mistä Paperiina sai alkunsa, vastaisin etten oikeastaan tiedä. Ehkä se syntyi puolivahingossa opintojen aikana keväällä 2023, mutta oli luultavasti myös sydämessä hiljaa kehittyneiden haavehippusten tuloksia. Olen aina nauttinut kotona värkkäilemisestä, erityisesti sisustuslehtien leikkelystä, neulepuikkojen kilinästä, ompelukoneen raksutuksesta ja tarinoiden kirjoittelusta. Nämä ovat kulkeneetkin läpi elämän aina lapsuuskodista ja nuoruuden harrastuksista työelämän vastapainoksi saakka. Kun jäin opintovapaalle monen työvuoden jälkeen, avautui eteeni uusia mahdollisuuksia tulevaisuutta varten. Opintojen aikana syntyi haave omasta pienimuotoisesta yrityksestä, jonka tuotteita saisin suunnitella ja myös osittain valmistaakin kotoa käsin. 

Niinpä perustettiin verkkokauppa Paperiina, kotona ja Kotimaassa valmistettuja tuotteita ihan tavallisen arjen piristykseksi. Uusia ideoita tupsahtelee mieleen tuon tuostakin, ja odotan innolla niiden toteuttamista. Erityisesti Sinua varten.

Iloitaan arjen pienistä eli suurista hetkistä <3

Terveisin Heidi Korhonen