- Terkut Paperiinasta -

villasukat. iltapuuro. hymy. pikkulinnun laulu. tihkusade. peltomaisema. perhe. yrittäjä. villapusero. luonto. koulunkäynninohjaaja. käsityö. usva. ystävät. männynkäpy. kotoilu. kirjoittaminen. nuotio. kukkaniitty. arki. vaateompelija. metsäpolku. ystävällisyys. puron liplatus. teekuppi. kiitollisuus

Sanoja minusta. 

Täällä Paperiinan ääressä touhuaa yrityksen perustaja Heidi – 30v käsityötyyppi ja pienten arki-ilojen nautiskelija, joka rakastaa tihkusateita ja sumuisia peltomaisemia, kerää männynkäpyjä ja tassuttelee villasukissa aina kun paljaita varpaita vähänkin paleltaa.

Paperiina syntyi tavallaan puolivahingossa (vaikkakin osittain myös haaveiden tuloksena), kun olin opintovapaalla koulunkäynninohjaajan työstä. Verkkokauppa avattiin kesäkuussa 2023, ja on siitä lähtien ollut sivutoimisena yrityksenä. Suunnittelen itse kaikki tuotteet, ja se onkin yksi parhaimpia asioita yksinyrittäjyydessä. Uusia ideoita saattaa tupsahtaa metsäkävelyllä tai töistä kotiin palatessa, illalla nukkumaan mennessä tai keskellä arkiaskareitakin. Niiden toteuttamiseen tarvis vaan vähän enemmän aikaa.

Kankaiset tuotteet ompelen kotona keltaisessa Pikkupirtissä ja paperiset tuotteet suunnittelen ja valmistan painoa varten valmiiksi. Korteissa, vihkoissa ja tarroissa toistuu yksinkertaiset mutta värikkäät kuosit, sekä sanat, joilla on merkitystä.

Tuotteisiin on laitettu mukaan ripaus retroa, hyppysellinen hyvää tuulta ja kupponen kotosta – ihana resepti ihan tavalliseen arkeenkin.

Terveisin Heidi Korhonen